21. 5. 2024   |   svátek má Monika
 

Zapékané chlebíčky

Název Množství a jednotka
veka 1 ks
máslo
dijonská hořčice
uzenina 200 g
strouhaný sýr 150 g

Kuchyně: česká
Příprava: 15 min.
Vaření: 10 min.
Jarča



Postup
Veku nakrájíme na plátky, nebo koupíme již nakrájenou. Každý plátek lehce potřeme máslem, dijonskou hořčicí, poklademe plátky salámu a posypeme strouhaným sýrem. Zapečeme ve vyhřáté troubě asi 10 minut.


Další fotografie
 


RECEPTY

Višňový džem

Postup: Višně umyjeme, odstraníme stopky a vypeckujeme. Dáme do většího hrnce a vaříme... zobrazit recept

RECEPTY

Spaghetti con funghi - špagety s hříbky

Postup: Špagety uvaříme ve vroucí osolené vodě (na tři litry vody tři lžičky soli)... zobrazit recept

RECEPTY

Špenátová polévka Pepka námořníka

Postup: Na másle osmahneme najemno nakrájenou cibulku dorůžova, přidáme nakrájené uzené... zobrazit recept

RECEPTY

Medvědí tlapky

Postup: Na vál si navážíme všechny sypké přísady. Hřebíček pomeleme na mlýnku nebo... zobrazit recept

RECEPTY

Farmářské fazole s uzeninou

Postup: Slaninu nakrájíme na kostičky, dáme na pánev a na ní zpěníme drobně nakrájenou... zobrazit recept

BABKA KOŘENÁŘKA

Bazalka

Bazalka je aromatická rostlina z čeledi hluchavkovitých. Kvete od června do září. Je původem z Indie a z dalších vlhkých tropických regionů Asie, kde byla pěstována více než 5000 let. Již ve starověkém Řecku ji používali též k... zobrazit článek

RESTAURACE

Zlatá Kovadlina

Nabízíme Vám příjemné chvíle strávené u dobrého jídla, kvalitního vína a o...